БЕБЕТО РИТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ - КОЗМЕТИКА ПРЕЗ БРЕМЕННОСТТА - от 16 до 22 ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА

298 Показвания 30 хил.

БЕБЕТО РИТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ - КОЗМЕТИКА ПРЕЗ БРЕМЕННОСТТА - проследяване от 16 до 22 ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА
В днешното видео проследяваме моите симптоми и интерсни събития от 16 до 22 гестационна седмица - първия път, в който усетих как бебето рита, ранна фетална морфолия, какво козметика използвам през бременността и кои съставки да избягвате, ако сте бременни, развитие на бебето и как расте коремът ми през седмиците.
Сайтът 15 Minutes beauty: www.15minutebeauty.com/pregnancy-skin-care-guide
Гледайте предните видеа от поредицата Моята бременност:
4-5 гестационна седмица: bgglobal.info/dron/video/x7SbhqSip2WljKM
6 гестационна седмица: bgglobal.info/dron/video/pbF3q3ltnaVuoIU
7 гестационна седмица: bgglobal.info/dron/video/qaiCjZdi3IptoGg
8 гестационна седмица: bgglobal.info/dron/video/05iqp6SCqnJwfZ8
9 гестационна седмица: bgglobal.info/dron/video/yMCNmKOsspSDeaM
10 гестационна седмица: bgglobal.info/dron/video/uJeZl2SltIKdfoE
11 гестационна седмица: bgglobal.info/dron/video/mJmFYJ5nmYlsrIE
от 12 до 15 гестационна седмица: bgglobal.info/dron/video/ytebg5eu3Ht4m58
Как забременях и нашата инвитро история: bgglobal.info/plane/PLHcBd_N4hdSqRL3ZRuYcEM3dHSq6twNd_.html
Моята бременност е поредица, в която ще проследим бременността ми седмица по седмица, ще ви споделя как разбрах, че съм бременна, какви симптоми имам през всяка от седмиците и още интересни неща.
Ако и вие сте бременни или родили, ще се радвам да споделите вие как се чувствахте в конкретната седмица и какви симптоми и промени сте имали.
Книгата, от която чета информация за гестационните седмици, е Докато аз и ти сме едно, като към нея има и курс: natalyoga.net/produkt/kurs-dokato-az-i-ti-sme-edno/
Още лесни и вкусни рецепти показани във влоговете: www.dreamofjoe.com/2020/05/lesni-vkusni-recepti-1.html

Планирайте годината с мен: bgglobal.info/dron/video/0LWbpZOjm4poiIU
72 факта за мен: bgglobal.info/dron/video/1J6EmWV6qJiAa3k
Email за бизнес запитвания: dreamofjoe@abv.bg
Последвайте ме в социалните мрежи, активна съм всеки ден :)
Блог: dreamofjoe.com
Facebook : ivanaalexandrova55
Instagram: ivana_alexandrova
Snapchat: ivana.alexander
Музиката, която използвам във видеата, е от Epidemic Sound!
Някои от показаните продукти са ми предоставени от марките за проба, но това не променя моето мнение за тях. Винаги ви споделям честното си мнение и бих ви препоръчала само продукти или услуги, които наистина харесвам.

Коментари

 1. Елена Янакиева
  Елена Янакиева
  преди 15 дни

  Здравей, Ивана! Би ли споделила от кои продукти за хидратация си доволна? Моята кожа стана изключително суха, особено на ръцете ии вече не знам какво да ползвам... Сега мисля да опитам с продуктите на Нивеа 🤷‍♀️. Желая ти леко раждане, искрено се радвам на щастието ви!🌷

 2. Iveta Rankova
  Iveta Rankova
  преди месец

  Здравей, Ивана! Благодаря ти много за полезната информация, която ни предоставяш! Бих искала да те помоля да направиш видео или да споделиш информация за приложенията, които използваш. :)

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Ще споделя 💋

 3. Yoana Todorova
  Yoana Todorova
  преди месец

  Ивана, страхотна си! ♥️ Видеото както винаги е информативно и емоционално, което аз лично много харесвам, защото е искрено и истинско! Със сравнително лека бременост, но много трудно и дълго чакано забременяване бях и аз и много добре разбирам тръпката и очакването след подобни преживявания! Ти си герой и си много силна! Аз вече се радвам на 3 месечния Дарин! Когато прегърнеш и ти твоят подарък от съдбата ще изпиташ най-прекрасните чувства на света и нямам търпение да ни разкажеш за това! ♥️♥️♥️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много ти благодаря

 4. Didi Georgieva
  Didi Georgieva
  преди месец

  С права коса много ти отива,а и бременността ти още повече ❤️❤️ Ще бъдеш страхотна майка,нормално е да се притесняваш.Когато споделяше за първите движения на бебчето в корема просто сияеше 🥰 Съболезнования за загубата на дядо ти.Знам,че той ще бди над семейството ти и ще се радва на това,което предстой. ❤️🤗 Ще е страхотно да споделиш за приложенията,който използваш.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 5. Katerinka Armeikova
  Katerinka Armeikova
  преди месец

  В средата на 5-ти месец я усетих.Честно казано беше изключително активна.Накрая си беше затиснала пъпната връв пт много движение 😄

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   😍😍😍

 6. Victoria Valkova
  Victoria Valkova
  преди месец

  Когато загубиш някой близък човек, в живота ти се появява нов, който преобръща всичко. При мен стана точно така - срещнах любовта на живота си, когато изгубих моя дядо. Ти си достатъчно силна и знам, че ще го преодолееш с времето. Видеата за бременноста са много полезни! Един ден като дойде и моят ред със сигурност ще ги изгледам отново! ❤️❤️❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 7. Радка Дойчева
  Радка Дойчева
  преди месец

  Здравей,Ивана. Препоръчвам ти като козметика и за теб и за бебчо една наша натурална марка козметика и това е Wooden spoon. Уникални съставки ,действащи и абсолютно безвредни и чисти.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много благодаря

 8. Иванина Георгиева
  Иванина Георгиева
  преди месец

  Здравей Ивана. Би ли споделила в коя седмица си в настоящия момент? Аз дъм в 30 г.с., сравнявайки своето с твоето коремче твоето изглежда тооолкова голямо! 😁🧸🎈

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   В момента съм 33та, според мен всяко коремче е различно и няма нужда да се притесняваш ❤️

 9. Елена Димитрова
  Елена Димитрова
  преди месец

  Страхотна си!Макар на 19 се вълнувам за всичко,което споделяш с нас!Караш ме да се замисля за истинските неща в живота!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много благодаря

 10. Ina K.
  Ina K.
  преди месец

  Видеото беше страхотно,Ивана.😍 Аз също загубих моя дядо преди 4 дни... В същия ден загубих и прабаба ми.😞 Много ми е тежко, трудно и отказвам да го приема. Всички у дома се опитваме да се справим с този толкова тежък момент... Ковид-19 отне моя дядо, който беше толкова здрав и жизнен човек. Не мога да повярвам и ме боли много.. Вярвам, че времето ще потуши тази болка.😞 Пазете се, Ивана и не подценявайте тази ситуация.. Желая ти лека бременност и здраво бебче, мила ❤️💞

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Съжалявам за загубата ти ❤️

 11. **
  **
  преди месец

  Видях на Коледа че беше разстроена. Миналата година януари, откриха на баба ми разширена аорта и анервизма, тя е била с увредено аърце по рождение, но все пак е работила като вол на градините. Сеехме фасул и картофи. След операция на счупената дясна тазобедрена става психиката и се увреди от упойките, не можеше да спи сама. Миналата година, 13 ноември почина. И тя не можа да види правнуци. Но ни отдаде живота си и бях свикнала да я гледам. Да, сега я няма, но няма какво да направим, трябва да продължим напред. Аз на мястото на Боби не бих ти разрешила да ходиш на погребението. Успех!

 12. **
  **
  преди месец

  Аз бих те посъветвала още преди да се разтриваш със зехтин корема заради стриите. След това месец преди да родиш с груба суха кърпа почвай да обтриваш гърдите си, защото после при кърменето ще те боли. Моя приятелка правеше това обтриване и зърната не я боляха толкова, просто те губят чувственост.

  1. Mariya Sheytanova
   Mariya Sheytanova
   преди месец

   Никакво търкане на гърдите!!! Може да предизвика контракции, към които мисля, че авторката е предразположена, предвид кървенето, за което е споделяла. Това са пълни отживелици. И моля не топете бебето във вода със сол или яйце. Има кремове против стрии. Също така появата на стрии е и до типа кожа и появата им е почти неизбежна ;)

  2. Yoana Todorova
   Yoana Todorova
   преди месец

   Извинявам се, но това са такива отживелици! Специалистите съветват масла, които се използват за готвене като зехтин да се избягват поради запушване на порите. Колкото до обтриването на зърната всеки консултант по кърмене отрича подобна практика първо, защото е излишен дискомфорт за гърдите и второ при правилно засукване няма никаква болка (казвам го от личен опит, изключително кърмене). При евентуална болка значи, че засукването не е правилно и консултация със консултант по кърмене решава проблема за минути (пак от личен опит, тези хора просто си разбират от работата).

 13. **
  **
  преди месец

  Моля те сподели какъв вид желязо пиеш? Аз съм с желязодефицитна анемия и мразя месо, ям сорбифер, но започна да ме боли стомаха. Бих попитала доктора с какво желязо да сменя сегашното?

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Моето е предписано от лекар и не смятам за редно да го споделям, не е това, което пиеш. Според мен трябва да се консултираш с лекар

 14. **
  **
  преди месец

  Милото, прекрасно е това което се случва. Когато учих Микробиология имах две колежки бременни, когато ги ритнеше бебето, винаги им се допишкваше;)

 15. габриела ковачева
  габриела ковачева
  преди месец

  Болката е голяма при такава загуба, но някак си се превъзмогва по-лесно, когато има някой около теб и има за какво да мислиш в момента. Моят баща почина, точно в деня, когато сина ми стана на седем месеца. Сутринта ми се обадиха да ме поздравят, вечерта - да ми съобщят тъжната новина. За мен най-голямата болка беше, че баща ми видя детето само три пъти и нямаше сили да го гушне, тъй като вече беше болен. Силна си, ще имаш вече и причина да се бориш и да бъдеш още по-силна. Макар и да страдаме тихичко, пред децата си сме най-силните. Кураж!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти, че сподели! Съжалявам за загубата ти ❤️

 16. Rosi Fidanova
  Rosi Fidanova
  преди месец

  Съболезнования Ивана :( много съжалявам за дядо ти! Имаш причина повече от прекрасна да се усмихваш! Всичко ще бъде наред❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 17. Diana Evtimova
  Diana Evtimova
  преди месец

  Здравейте! Би ли споделила какви са цените в болница Надежда за проследяване на нременноста и раждане . Също така кой лекар би препоръчала :) Благодаря!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Здравейте, ние избрахме Основния пакет за проследяване, който е 560 лева и се плаща на два пъти. Първата част платихме при първата женска консултация, втората част - в 24-25 седмица. Има и Разширен, който беше около 900 лева. Проследявам се при д-р Павлова и съм много доволна. За раждането ще говорим като мине, доколкото знам, цената е 2200 лева

 18. Гергана Трендафилова
  Гергана Трендафилова
  преди месец

  Бъди здрава, позитивна и остатъка от бременноста ти да е приказка, както и раждането, разбира се 😊 ... Не съм бременна, но ми стана любопитно за съставките, които трябва да се избягват по време на бременност. Според мен (лично мое мнение) е че тези съставки е добре и попринцип да се избягват ,ако нямаш нужда от козметика за специална грижа - например, акне, анти ейдж и т.н. Все пак , винаги за бременни и кърмачки се препоръчва само най-чисти продукти. Разрових се в сайта 15 minute beauty и намерих доста полезна информация (за обща култура в момента). Реших да се опитам да избягвам част от тези съставки , защото така или иначе голяма част от тях, без значение дали си бременна или не, не са много подходящи постоянно да се използват (въпреки че имам проблемна кожа) , за да видя как кожата ми ще го понесе .

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Радвам се, че ти е било полезно ❤️❤️❤️

 19. HElena Stoimenova
  HElena Stoimenova
  преди месец

  Diazolidinyl urea и imidazolidinyl urea са формалдехид отделящи съставки (консерванти), които е хубаво да се избягват независимо от това дали сте бременни или не. Формалдехидът е канцерогенен. Като изключим тези две, останалите е редно да започнете да избягвате още преди да забременеете, защото по-голямата част от тях се натрупват в организма. Молекулата на алуминиевти соли е изключително малка и не прониква през кожата, което я прави безопасна. (ако съм разбрала правилно - цялата ми информация е почерпена от блога и страницата на Инфармация). Според мен ще е добре ако се ограничи употребата на парфюм - в парфюма се съдържат вещества, определен процент/брой които компаниите имат право да не упоменат в състава и реално няма как да знаем вредни ли са или не. Това важи с пълна сила когато бебчето се роди - мамите имат специфична миризма, която бебчето познава, от друга страна самото бебече ухае толкова великолепно, че нямате нужда от разни парфюми да засенчват неговата миризма. 🥰 Може ли да споделя нещо по отношение на емоциите? Това, което се случва с повечето бременни - да стават по-емоционални, по-лесно разстройващи се и тн, за мен е нормалното състояние на духа, така да го нарека. Без да съм бременна! 🙃Когато забременях, обаче, рязко станах "дзен" - изключително малко неща можеха да ме разстроят/разплачат. Просто бях хипер спокойна... а бе като напушена с качествена трева! 😂Някоя друга мама споделя ли подобни преживявания? Чувствам се така, сякаш съм изпуснала нещо от бременността...

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти за допълнителната информация ❤️

 20. Светлана Иванова
  Светлана Иванова
  преди месец

  Използвам едно приложение clean beauty още от преди да забременея и да родя. Препоръчвам го, много е удобно, защото трябва само да снимаш състава на козметичния продукт и излиза информация за съставките, които не са препоръчителни независимо дали сте бременни или не.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 21. Alexandra Vasileva
  Alexandra Vasileva
  преди месец

  Това е играта на татко му и него да си почукват един на друг 🤣 нащо бебче е доста активно и се спира за малко само докато спа вечер през останалото време беснее 😁 всичко това ще ми липсва ама вече ми тежи и времето идва след няколко дни ☺️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   😍😍😍

 22. Polibg
  Polibg
  преди месец

  Мойте съболезнования за това което ти се е случило! Много мъчно ми стана , дори леко се разплаках, защото съм много емоционална и ако нещо лошо се случи на някой друг и е тъжен и аз съм тъжна😔. Това наистина показа , че се силна! Много обич от мен!❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 23. Бояна Иванова
  Бояна Иванова
  преди месец

  Моето малко момченце Даниел ритна в 16 гистецьозна седмица

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   ❤️😍😍

 24. Ася Илиева
  Ася Илиева
  преди месец

  ♥️♥️♥️

 25. Илияна Иванова
  Илияна Иванова
  преди месец

  Съболезнования, много е тежко да загубиш близък човек ! Благодаря за полезното видео ,за вбъдеще ще ми е нужна тази информация ! 😊 Бъдете здрави и щастливи! 🥰🥰🌷

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 26. Didka Didkova
  Didka Didkova
  преди месец

  Отново прекрасно видео. Изгледах го със закъснение, но с голямо удоволствие. Като идея за следващи видео би ми било интересно покупките за бебето и живот и здраве подробности за раждането, това в по-дачене аспект, разбира се. Прегръдки от мен! ❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 27. solar_eclipse
  solar_eclipse
  преди месец

  Съжалявам за загубата на дядо ти. Моят почита когато бях едва на 18 и знам колко тежко го преживях. Но все пак е чудесно, че си успяла да го зарадваш с новината.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 28. Bobi Gulekova
  Bobi Gulekova
  преди месец

  В моя кръг от познати,близки и роднини ми е направило впечатление,че когато една жена е бременна,в определен момент тя губи близък човек. Не знам какво се нарича,това природа,кръговрат на живота. Но единствено което съм научила е че прави място на новото начало. Съболезнования за загубата ти. Поздрави,чакам с нетърпение следващото видео.😍

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 29. Ива Георгиева
  Ива Георгиева
  преди месец

  Съжалявам за загубата ти ,Ивана! Радвам се, че си успяла за се успокоиш и да се наслаждаваш на бременността! Прекрасни снимки с най-хубавото коремче! Аз лично не промених почти нищо от козметиката си, само дезодоранта, не се бях замисляла за другите неща. Хидратирах кожата на тялото си с кокосово масло. Ще е интересно да споделиш приложенията, които използваш. 💖💙🐕🐈

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 30. Venika Stefanova
  Venika Stefanova
  преди месец

  Прекрасна си! Личи си, че бременността ти отива ♥️ Съболезнования за случилото се 😢

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 31. Simona Zhekov
  Simona Zhekov
  преди месец

  Ивана , първо- съболезнования за за загубата ти! Желая ти бързо да превъзмогнеш тъгата и да се наслаждаваш на бременността си и това прекрасно събитие , което ти предстои! ❤ Второ- О , не , пак ли тази книга 🤦‍♀️ Тъкмо мислех и се радвах , че си си взела бележка от предишните коментари , че е досадно това четене и след 2 3 видеа (за които те поздравявам и плаках много с теб) , отново я връщаш ! Дори за мен , която в момента съм бременна, е изключително досадно това четене по седмици , макар и много кратко, а си представям какво е за момичета, които не са бременни. Моля те СПРИ С ТАЗИ КНИГА за ,,малкото човече,, . Искам да слушам за твоите усещания, преживявания и с твои думи да описваш бременността си. Желая ти от сърце лека и спокойна бременност без усложнения. ❤🙏❤🙏

  1. Simona Zhekov
   Simona Zhekov
   преди месец

   @Ivana Alexandrova Да , разбира се, но можеш да го направиш с твои думи. Отдавна си спечелила доверието на хората, коите те гледаме. Но .... ти си знаеш! 🤷‍♀️ Бъди здрава и лека бременност! 😊

  2. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти за обратната връзка. Според е важно във видеото да присъства и информация за развитието на бебето, затова съм включила тази част

 32. Mira Velkova
  Mira Velkova
  преди месец

  ❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   ❤️❤️❤️

 33. Деница Демерджиева
  Деница Демерджиева
  преди месец

  Охх невероятна си бе Ивана ,не спирам да те гледам те първа ще виждаш и чувстваш много нови неща пожелавам ти много леко раждане и бъди много спокойна:-) целувкии

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 34. nora turpanova
  nora turpanova
  преди месец

  И при двете ми бремености в началото усещах "гаделичкане" долу ниско. Според мен това са неговите леки движения.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   😍😍😍😍

 35. Ani Milenova
  Ani Milenova
  преди месец

  Много си красива пожелавам ти лека бременност и да родиш едно здраво бебче

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 36. Никол Александрова
  Никол Александрова
  преди месец

  в кой месец си

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   В края на 7

 37. Swe Todorowa
  Swe Todorowa
  преди месец

  Мила Ивана! Родих преди 1г5м прекрасна кукла. Усетих за 1ви път пърхане на пеперуди в 21г с. Бях на дивана легнала и изведнъж пърхане. Скочих и си казах "Това е рая" . 🤩👶Пожелавам ти всичко най хубаво! Бъдете здрави и щастливи! 💋

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 38. Деница Петкова
  Деница Петкова
  преди месец

  🤗🤗🤗

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   ❤️❤️❤️

 39. Sneji Tikova
  Sneji Tikova
  преди месец

  Моите съболезнования за дядо ти! Преди няколко години аз загубих единия си дядо и го приех много трудно. Видеото беше много интересно и полезно ❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 40. Катя Илчева
  Катя Илчева
  преди месец

  Здравей. Също бях с ниска и предна плацента като теб. По-късно усетих бебчето и също си мислих,че ми бълбукат балончета ( нещо като газове с извинение 😁) Оказа се моето момченце. Не го усещах много често. Случвало се е на ден по 1 път за кратко дори. Доктора ме успокои,че е нормално при предна плацента и ако бебчето спи повече. Колко съм се шашкала ,но като се роди се потвърди,че е един поспаливко 😁 Да го имаш предвид и ти ,че е нормално :)

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти 😍😍😍

 41. adreana_ivova.atanasova Atanasova
  adreana_ivova.atanasova Atanasova
  преди месец

  Вместо да посрещаме новата година ние ще правим година не мога да го приема и все питам защо,но няма отговор!

  1. adreana_ivova.atanasova Atanasova
   adreana_ivova.atanasova Atanasova
   преди месец

   Дядо ми почина на 1 януари и вместо да посрещам новата година ще правя една година от смъртта му и все се питам защо стана така!

  2. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Не разбирам въпроса 🙈

 42. Пламена Георгиева
  Пламена Георгиева
  преди месец

  Съжалявам за дядо ти, Ивана! Пожелавам ти още повече сила и вяра! Прекрасна си! Доказваш колко силен човек си! Чудесно е, че имаш такъв човек до себе си като опора в живота! Пожелавам ви много красиви емоции занапред! 🌹

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 43. adreana_ivova.atanasova Atanasova
  adreana_ivova.atanasova Atanasova
  преди месец

  Ивана и на всички искам да споделя,че и моя дядо почина на 1 януари и толкова бях в шок,че още още не,мога да повярвам,че го няма както се веселих ме пяхме играхме и карай на сутринта на 1 почина няма го вече и той беше повече от дядо за мен баща,прятел всичко ми беше знаем,че не,можем да контролираме смъртта,но още трябваше да поживее аз се разплаках ивана знам какво е да загубиш не дядо а баща за мен беше мойте съболезнования.На 73 почина и дето неволно съм го обиждала сега ми тежи,но няма как да го попитам сърдили се или ми е простил много боли ивана обичам те с теб сме още веднъж мойте съболезнования един умира,а друг се ражда и на завършването щеше да дойде на абсолвенската,но го няма вече обичам те ивана!

  1. adreana_ivova.atanasova Atanasova
   adreana_ivova.atanasova Atanasova
   преди месец

   И аз много съжалявам за загубата знам как боли да загубиш близак и като гледах видеото се разплаках обичам те ивана с теб съм!

  2. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Съжалявам за загубата ти

 44. Милена Митева
  Милена Митева
  преди месец

  Моите съболезнования, Ивана😢Наистина животът е низ от радост и тъга... 😞И за нас е удоволствие да сме с вас за най-прекрасното, което ви очаква😊Не забравяй-Най-хубавото тепърва предстои! 😊🤗🤗🤗💝💖💗🌺

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 45. Деси Атанасова
  Деси Атанасова
  преди месец

  Ивана, толкова си прекрасна, истинска.. лъчезарна, искрена.. заслужавяш цялото щастие на света!!! И след няколко седмици ще го имаш! Всеки път плача и истински се радвам на видеата. От сърце ти желая лека бременност и раждане и здраво и щастливо бебче ♥️♥️♥️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 46. Мария Христова
  Мария Христова
  преди месец

  Съболезнования за твоя дядо напълно те разбирам как си се чувствала аз в 18 седмица загубих свекърва си но за жалост това е животът още малко и ще се запознаете с малкото човече

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 47. Nicssy
  Nicssy
  преди месец

  Нямам търпение да се роди💕🥳

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   ❤️❤️❤️

 48. Nina koleva
  Nina koleva
  преди месец

  Ивана желая ти от цялото си сърце да бъдеш много щастлива и ще бъдеш много грижовна майка целувки❤️❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀🍀💆🚴

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 49. Vili Apostolova
  Vili Apostolova
  преди месец

  Съболезнования за дядо ти! След 4 години опити за бебче най накрая имам момченце, което наскоро навърши годинка, а болният ми дядо все още не е виждал тъй като сме извън България и заради ситуацията не можем да се приберем 😔 Най-големият ми ужас е че няма да дочака да види правнука си 😔 След толкова дълго чакане също не съм си представяла този период така, но... важното е че имаме най-ценното и чакано чудо. Желая ти спокойно и щастливо бременеене ☺️

  1. Vili Apostolova
   Vili Apostolova
   преди месец

   Много ти благодаря ❤️❤️❤️

  2. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти! Пожелавам ви скоро да имате възможност да се приберете и да зарадвате дядо ти ❤️❤️❤️

 50. Nina Ivanova
  Nina Ivanova
  преди месец

  Страхотно видео както винаги бъди жива и здрава

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 51. Виолина Начева
  Виолина Начева
  преди месец

  🤗🌷♥️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   ❤️❤️❤️

 52. Diana Mitova-Popova
  Diana Mitova-Popova
  преди месец

  Добре е че проверяваш съставките на козметиката, но предполагам знаеш, че едни и същи продукти от дадена марка имат различен състав в различните страни, да не говорим за Америка и Европа. Не се предоверявайна американските сайтове или поне сравнявай състава. Леко бремеенене до края. 🤰 Изпращам ти много positive vibes и съжалявам, че е трябвало да понесеш тази загуба! Моят дядо почина малко преди да родя първото си дете.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Да, благодаря за това напомняне

 53. Darina Trifonova
  Darina Trifonova
  преди месец

  Много харесвам клиповете ти!!!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰👌🤞🤞🤞🤞🤞💋💘💘💗💗💗💗

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 54. Красимира Цветанова
  Красимира Цветанова
  преди месец

  Моля те, сподели всички приложения, които използваш!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Ще ги включа в следващия клип

 55. Rositsa Arnaudova
  Rositsa Arnaudova
  преди месец

  Нямам опит с бременност все още, но мисля че можеш да ползваш шипково студенопресовано масло на Алтея органикс ти препоръчвам за 14лв получаваш сууупер хидратация, омекотява уникално конкуриращо корейската козметика, има витамини А /антиейдж/, вит. С за избистряне на тена и борбата с петната и наситени омега мазнини за цялостно регенериране на кожата, води се сухо олио за нощна грижа 🥰 Иначе от киселините Азелаиновата също се води лека и за борба с пигментните петна, а Млечната е най-леката форма на алфахидрокси пилинг киселина за горния слой на кожата и мъртвите клетки :) Интересно ми е да споделиш коя слънцезащита точно използваш? :)

  1. Rositsa Arnaudova
   Rositsa Arnaudova
   преди месец

   Да, аз главно за шипковото масло исках да наблегна, моля😊

  2. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти за съветите, единствено продуктът с витамин А бих проверила допълнително. За слънцезащита - Авен, но всъщност доста брандове предлагат минерални слънцезащитни продукти

 56. мария василева
  мария василева
  преди месец

  По-възрастните хора казват, че живота е радост и тъга и аз от опит съм се обедила, че е вярно. Фокусирай се върху радостта!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 57. daniela Mapkova
  daniela Mapkova
  преди месец

  Били показала козметиката която използваш по време на бременност си

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Ще се опитам да я включа в следващи видеа

 58. соня илиева
  соня илиева
  преди месец

  Препоръчах видеата ти на една позната Ивана защото тя върви по твоя път, доколкото знам преди два дена и беше пункцията. Каза ми че много са и харесали видеата 😘А аз отново ще повторя че много се радвам за вас със Боби👏🏻👏🏻👏🏻и чакаме малкото дриимърче😘♥️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️ Пожелавам успех на твоята приятелка 😍

 59. Albena apostolova
  Albena apostolova
  преди месец

  Все се чудех кога ще усетя движенията и един ден когато влязох в 16 г седмица легнах и гледах телевизия беше силно увеличен усетих едно мърда е когато усилия телевизора усещах рита ето като намаля считаше и после почна много да рита шава в корема само когато се возех в кола заспиваше

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   😍😍😍

 60. Цветина Райчева
  Цветина Райчева
  преди месец

  Нямам търпение за следващото видео 💖 ще е много интерсно да покожеш и тези приложение и да направиш това с въпросите и отговорите ще е супер ❤

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 61. bebishonky
  bebishonky
  преди месец

  ❤️🥰

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   ❤️❤️❤️

 62. Камелия
  Камелия
  преди месец

  Много се радвам за теб, Ивана! Това е най-прекрасният момент от живота на всяко семейство! ❤️❤️❤️ Имам един въпрос, мажеш ли си коремчето с нещо против стрии и ако да с какво? 😊

  1. Камелия
   Камелия
   преди месец

   Много благодаря за отговора! ❤️

  2. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Да, мажа се, като пробвах няколко продукта на Палмърс и tummy butter ми допадна най-много

 63. Maria Petrova
  Maria Petrova
  преди месец

  Моите най-искрени съболезнования. Загубих баба си през ноември 2018 година, а 40 дена след нея и дядо си. Знам какво ти е и колко е болно и тежко. В този период и аз бях бременна и не е лесно. Но те сега бдят над нас и ни пазят, сигурна съм в това. Убедена съм, че пазят и закрилят и вас от небето. А на теб, много положителни емоции, лека бременност и спокойствие. Страхотна си ❤️❤️❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 64. Nadi Smiley
  Nadi Smiley
  преди месец

  Не знам, дали го забелязваш, но така си се разхубавила... Сияеш 💝🥰💝

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 65. Рая Василева
  Рая Василева
  преди месец

  Съжалявам за загубата ти, предполагам, че е трудно да загубиш толкова близък човек, но вярвам, че бебето ти дава много сили и ти вдъхва вяра и позитивизъм! Живота е труден хората имаме своите възходи и падения, но все пак мисля, че трябва да го живеем с положителна нагласа! А ти в момента просто сияеш вижда се от далече! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 66. Gergana Dishova
  Gergana Dishova
  преди месец

  Съжалявам за загубата на семейството ти. Но това е живота, трудностите са за смелите. А вие с Боби сте точно такива хора. Целувки много от мен

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 67. Petya Dimitrova
  Petya Dimitrova
  преди месец

  Прекрасна си!!! ❤️ И информацията за козметиката е много ценна! Помня аз колко се ровиш и четох!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Радвам се, че съм била полезна ❤️

 68. Petya Dimitrova
  Petya Dimitrova
  преди месец

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   💋💋💋💋

 69. Tanq Todorova
  Tanq Todorova
  преди месец

  каква козметика за стрии използваш

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Използвам няколко продукта на palmers

 70. Лина Костадинова
  Лина Костадинова
  преди месец

  Не съм променяла нищо по козметиката си, храненето си и начина с на живот и през 2те бременности. Тренирала съм, яла съм сурова риба, дробчета, сърчица и прочие, излагала съм се на слънце в топлите часове, ходила съм на море, планина и всички нормални неща в живота на един човек. Смятам, че всичко това е повлияло добре на моите деца след раждането. Бяха абсолютно спокойни, без алергии и проблемни кожи бебета. Смятам, че в старанието си да не навредим на децата си ние ги изнежваме прекалено, а това от своя страна дава много по-неприятни резултати.

  1. Василка Ушева
   Василка Ушева
   преди месец

   И аз също, дори сега проверих част от козметиката ми в този сайт и ми излезе, че е безопасна, но не мисля, че чак толкова ще се натоварвам да го мисля. Правя си стандартните терапии, дори когато ходя на козметик там използват някакви професионални продукти, които няма как да знам на 100% състава им (само съм ги предупредила и не използват никакви уреди, дарсонвал и тн) Аз и без това нанасям по супер мъничко и съм се насочила към хидратация главно, защото кожата ми от бременността стана много суха.

  2. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Така е, списъкът е примерен и никой не може да ти гарантира на 100%, още по-малко да знаеш какво е количеството на дадена съставка в продукта, което също има голямо значение.

  3. Лина Костадинова
   Лина Костадинова
   преди месец

   В допълнение: от вредните съставки изреди ацетон и формалдехид. През периода съм се лакирала с най-добрия заздравител за нокти, който съдържа формалдехид. Звездите в Холивуд са добре поддържани през бременността им. 😁 А относно мнението на докторите за вредните съставки, аз се съмнявам да има доктор, който да може да каже със сигурност кои са те.

  4. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти за различната гледна точка ❤️

 71. Ния Савова
  Ния Савова
  преди месец

  От както си се отпуснала и не си притеснена толкова сияеш все повече и повече ✨😌🥰 Нямам търпение вече да се роди и да го видим живо и здраво 🥺🪐

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 72. DianaBelikova
  DianaBelikova
  преди месец

  О, прекрасно видео! И отново много полезна информация - дори за онези от нас, които не са бременни в момента. Съболезнования за загубата ти. Прегръщам те много силно.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 73. Просто Мели
  Просто Мели
  преди месец

  Най якото видео обичам ви 😘

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти

 74. Ivana Ilieva
  Ivana Ilieva
  преди месец

  Аз вярвам в прераждането и ще го видиш отново в малкото човече🥰 Бъди щастлива ,прекрасна Ивана ,предстоят ти толкова незабравими моменти 💕

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 75. Ginger Minch
  Ginger Minch
  преди месец

  Беше много интересно. Изглеждаш много добре.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 76. Dilyana Topalova
  Dilyana Topalova
  преди месец

  Аз съм в края на 28ма седмица и вече започнах да си усещам пъпчето доста странно, малко е изпъкнало и ме сърби, но когато го мажа с крема против стрии на Мустела, ми олеква. Също така тази линия изобщо я нямам, но пък и лекарката не ми е казала, че е нещо лошо. Също не знам как е при другите, но при мен вече има доста чести болки в цялата област на таза. Моите съболезнования също така!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Линията се оказа, че не е задължителна и много дами я нямат. ❤️

 77. Станка Боева
  Станка Боева
  преди месец

  Ивана изглеждаш чудесно,би ли да споделила какъв околоочен крем си започнала да ползваш?

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Използвам хидратиращ на Sephora - Brightening eye cream

 78. viktoriq zaikova
  viktoriq zaikova
  преди месец

  Харесва ми да те гледам толкова усмихната и някак по спокойна продължавай в същия дух 🌼ще бъде интересно да има видеа с покупки за бебето и негов кът или стая 💕 Съжалявам за загубата ти ✨

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 79. Desislava Ignatova
  Desislava Ignatova
  преди месец

  Много се радвам че сега си по-добре.Страшно съжалявам,че си имала такава трагедия.Надявам се всичко хубаво и невероятно да ви предстои от тук нататък.❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 80. Gergana Georgieva
  Gergana Georgieva
  преди месец

  Моята баба също почина 20 дни след, като родих.... А, тя беше първия човек на когото казах, че съм бременна и дори не успя да види бебчо на живо... Тежко ми беше, но се събрах, вдигнах глава и продължих. Все пак имах най-хубавото нещо в ръцете си❤️При теб най-хубавото предстои! Вълшебството в пеленки 👶💙

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 81. Sneji Kurcheva
  Sneji Kurcheva
  преди месец

  Мойте съболезнования Ивана

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 82. Sneji Kurcheva
  Sneji Kurcheva
  преди месец

  Прекрасно видео Ивана пожелавам ти да се роди живо и здраво бебчо

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Благодаря ти ❤️

 83. gabriela Georgieva
  gabriela Georgieva
  преди месец

  Прекрасна си Ивана ❤❤❤. Съболезнования за загуба ти 😢. Но знай , че той е до вас ❤❤❤

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много ти благодаря ❤️

 84. Маргарет Петрова
  Маргарет Петрова
  преди месец

  Ивана, бременността ти се отразява чудесно! Изглеждаш невероятно ❤️🍀✨🌹

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много ти благодаря ❤️

 85. Nikolina Boicheva
  Nikolina Boicheva
  преди месец

  😘😘😘😘

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   ❤️❤️❤️

 86. Milkana Qneva
  Milkana Qneva
  преди месец

  Усетих за първи път тези бълбукания точно в 16 седмица и през цялото време се чудих то ли е не е ли.....Използвах всеки един удобен момент да спра, да легна и да гледам корема и да слушам тишината, сякаш ще чуя нещо 😁 ... В 17 вече бях убедена, че го усещам, даже беше видимо и на повърхността 😍💙 На феталната морфология лекарят така и не ми го показа 🥺 и сам накрая ме попита дали не си нося флашка, защото успял да запише как си свива юмручето зад главичката. Аз съответно не носех и ми стана тъжно, единственото което видях от прегледа беше този запис на ръчичката. Вече ще знам за следващият път. 😁 От козметиката оставих само ежедневният грим, крем за хидратация на тялото и измивен гел за лице.

  1. Таня Маринова
   Таня Маринова
   преди месец

   Много жалко, особено сега, когато бащите съвсем са изключени от тези прекрасни изживявания заради епидемиологичната обстановка. За нас със съпруга ми това бяха най-вълнуващите прегледи, толкова беше интересно, броихме пръст чета, зъбни зачатъци, видяхме и първите усмивки. И сега си пазим файловете и някой ден ще ги покажем на децата. Лека бременност и здраво и спокойно дете накрая🌞

  2. Milkana Qneva
   Milkana Qneva
   преди месец

   @Таня Маринова В края на прегледа ми издаде няколко листа, в които беше описал всичко подробно за бебенцето, което е видял. Но никакъв видео материал.

  3. Таня Маринова
   Таня Маринова
   преди месец

   Извинявайте, ама при какви лекари ходите на морфология и какви пари им плащате, че не Ви дават флашки или ДВД с файловете от прегледа? Нали тази информация трябва да стигне и до проследяващият бремеността лекар. В няколко коментара срещам това нещо и съм леко учудена, защото аз си получих на флашки, не мои, от клиниката ми ги даваха, и трите морфологии и през двете бременности.

  4. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много ти благодаря, че сподели ❤️

 87. Маринела Ганчева
  Маринела Ганчева
  преди месец

  Мила Ивана, съжалявам за загубата ти! Бъди силна и спокойна ❤️❤️❤️

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много ти благодаря ❤️

 88. deizi to
  deizi to
  преди месец

  Прекрасна си Ивана.Бих искала да те попитам в коя седмица си в този момент,аз също съм бременна в 28седмица ❤🤗❤

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   В момента в 32 ❤️

 89. Гергана Перусанова
  Гергана Перусанова
  преди месец

  Иеййййй! Видео! Видео!♥️♥️♥️ (На 30+ съм, но не личи по реакцията ми 😄😄😄)

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   ❤️❤️❤️

 90. Данчето Димитрова
  Данчето Димитрова
  преди месец

  Благодаря видеото! :-) Вчера успях и аз да го усетя 16г.с.:-).ще се радвам да споделиш за интересни приложения. 😉 👍

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Ще споделя 😍

 91. Valentina Ignatova
  Valentina Ignatova
  преди месец

  Здравей скъпа Ивана! Аз за първи път започнах да усещам някакви леки гъделичкащи потрепвания към 15седмица,но към 17 седмица това започна да се усеща все по осезаемо. Сега съм в 18 седмица и усещам точно тези движения и побутвания за които говориш. Изключително вълнуващ период и период в който и аз започнах да се успокоявам, че всичко е наред и ще е 🤗🙏🥰❤️

  1. Valentina Ignatova
   Valentina Ignatova
   преди месец

   @Ivana Alexandrova Благодаря и аз ти го желая от цялото си сърце 🙏❤️😘😘😘

  2. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Пожелавам ти леко бременеене 💋💋💋

 92. Н Б
  Н Б
  преди месец

  Аз съм бременна в 6 седмица . Стана ми много интересно за козметиката . Спряла съм да използвам киселини, но ме притеснява слънцезащитния крем , който използвам не можах да намеря инфо за него в интернет нито в този сайт, който ти сподели . La Roche posay anthelios xl какво мислиш дали е притеснителен ?

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Трябва да видиш състава му ❤️

 93. Стефка Петкова
  Стефка Петкова
  преди месец

  Всичко ще е наред, не се притеснявай

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много ти благодаря ❤️

 94. Александра Момчилова
  Александра Момчилова
  преди месец

  Чудесно изглеждаш в това видео.

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много ти благодаря ❤️

 95. Ivanna Simeonova
  Ivanna Simeonova
  преди месец

  Съболезнования за твоята загуба! Знам какво е да загубиш дядо си...но бъди спокойно и си спомняй,че той ще бди над теб и детенцето ти!❤️😭

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Много ти благодаря ❤️

 96. илона цаловска
  илона цаловска
  преди месец

  Спри да четеш глупости в интернет. За това си има доктори, които да следят когато една жена забременее! 🙂

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   Прекрасен съвет, който не успях да спазя 🙈🙈🙈

 97. Iva Todorova
  Iva Todorova
  преди месец

  Аз мойта бебка я усетих в 16 г.с., със задна плацента съм .Усещането в началото беше като силно бълбукане или бясно къркорене на червата :)

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   😍😍😍😍

 98. Ивон Иванова
  Ивон Иванова
  преди месец

  Няма да плачеш! Недей! Мисли за бебето и хубавите неща! И отностно бременността при първото дете го усетих в 20 седмица бебето, а при втората която ми тече в момента го усетих в 18 седмица и аз като теб и теорията, че второто бебе се усеща по-рано е вярно! Тъй като първото ми дете е момче, второто е момиче, първото бебе беше доста спокойно, докато втророто направо му се иска сега да се появи, а пък е рано! Аз съм в 26 седмица! Много информативно видео Ивана! Страхотно!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   благодаря ти ❤️

 99. Gabi Todorova
  Gabi Todorova
  преди месец

  Аз също съм с предна плацента и усетих бебчо в 18-а седмица, чувството наистина е невероятно ❤

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   😍😍😍

 100. Цвети# Й.
  Цвети# Й.
  преди месец

  Ще ти споделя нещо, което дано ти помогне да си силна....когато забременях с първото си дете(преди подчти 7г) внезапно загубих майка си на 55г, и 10 дни някъде по-късно разбрах, че съм бременна....дори нямах възможност да й споделя, след нея година някъде след това дядо ми, а до преди година и баба ми...бъди силна...знам, че децата идват в определен момент от живота ни, за да ни помогнат да преживеем тези тежки моменти .... Детето в теб е нещо прекрасно, то е твоята сила да продължиш напред!

  1. Ivana Alexandrova
   Ivana Alexandrova
   преди месец

   благодаря ти ❤️